Motornavigatie Amerika & Canada

Motornavigatie Amerika & Canada

Huur een motornavigatiesysteem voor Amerika & Canada en vind je weg super eenvoudig. De TomTom Rider 410 met 4,3 inch beeldscherm wordt geleverd met altijd up-to-date kaart, opbergtas, motordock, accukabel, veilige RAM-mount bevestiging en een netstroom adapter.


LET OP: in sommige landen heeft u een reisstekker nodig om de netstroom adapter te kunnen gebruiken. Ook reisstekkers kunt u voordelig huren bij NAVIGATIE-HUREN.NL .

1 Dag: € 3,50  
€ 0,00
Prijs
1 Dag: € 3,50  

Kies eerst uw reserveringsdatum

Van
Aan

Productbeschrijving

Details

De Tom Tom Rider is de ideale reisgenoot voor op de motor. Het navigatiesysteem is waterdicht en kunt u bedienen met uw handschoenen aan. Een special display geeft ook bij vel zonlicht perfect zicht op het navigatiesysteem. TomTom Rider Great Rides Edition

Zoek de beste Nuttige Plaatsen - waaronder plaatsen die interessant zijn voor motorrijders. Van de dichtstbijzijnde pitstop tot het meest adembenemende uitzicht, van het goedkoopste motel tot de meest malse hamburger. 

Rijd altijd met de meest recente kaart. ieder jaar 4 of meer volledige updates van de kaart op het navigatiesysteem. 

Krijg waarschuwingen voor flitsers om veilig te rijden en onnodige boetes te voorkomen.

Het handschoenvriendelijke scherm reageert direct als je het aanraakt en is geschikt voor ieder weertype.

Staande weergave: draai naar de staande weergave om meer bochten op je route te zien.

 

Hoe werkt het?

1. Kies de datum

Kies hierboven de datum dat je de TomTom Rider wilt ontvangen en de datum waarop je de TomTom Rider terug gaat sturen. Kloppen de datums? Klik dan op “huren”.

2. Online huren

Vul je gegevens in, en kies of je het navigatiesysteem komt ophalen, of via PostNL wilt ontvangen. Afhalen in Alphen aan den Rijn is gratis. Je vindt hier meer informatie over het afhalen & bezorgen.

3. Veilig betalen & borg

Reken via één van de beveiligde betalingsmethoden af. Je betaalt voor iedere bestelling € 100,- borg. Dit bedrag wordt uiterlijk 3 dagen na het in goede orde ontvangen van het navigatiesysteem door ons teruggestort. Je vindt hier meer informatie over betalen en borg.

4. Op reis!

Geniet van je vakantie!

5. Retourneren

Na thuiskomst kun je het navigatiesysteem op verschillende manieren aan ons retourneren. Allereerst kun je het systeem afgeven in Alphen aan den Rijn. Je kunt er ook bij het bestellen al, direct voor kiezen om het navigatiesysteem via PostNL te retourneren. Je ontvangt dan bij je bestelling een retourlink waarmee je het navigatiesysteem kunt retourneren. Je vindt hier meer informatie over het afhalen & bezorgen. Uiterlijk 3 dagen nadat wij het systeem in goede orde hebben ontvangen storten wij de € 100,- borg terug. Je vindt hier meer informatie over betalen en borg.

Lifetime Maps

Wanneer je bij NAVIGATIE-HUREN.NL een navigatiesysteem huurt ben je verzekerd van een up-to-date kaart. Al onze navigatiesystemen zijn voorzien van Lifetime maps en worden minstens 4x per jaar geupdate. Daarmee ben je dus altijd zeker van de juiste kaarten. Een fijn gevoel, zeker in het buitenland.


Extra informatie

Extra informatie

Dekking landen

Gedetailleerde dekking

  • Amerika

    Canada

  • Voorgeinstalleerde routes: zie www.tomtom.nl voor nadere informatie