NAVIGATIE HUREN: GEMAKKELIJK EN VEILIG UW BESTEMMING VINDEN TEGEN DE LAAGSTE HUURTARIEVEN!

Welkom bij NAVIGATIE-HUREN.NL

Op onbekende locaties toch gemakkelijk en veilig uw bestemming kunnen vinden, en niet in het bezit van een mobiel navigatiesysteem?

NAVIGATIE-HUREN.NL biedt tegen de laagste prijzen een wereldwijde navigatie oplossing. Geniet van de reis - dankzij onze navigatiesystemen komt iedereen eenvoudig op de plaats van bestemming.

Vergeet de ergernis met kaarten of afdrukken van routeplanners, gebruik gewoon een navigatiesysteem, voer de gewenste bestemming in en wordt begeleid naar uw reisdoel. Wij verhuren o.a. autonavigatiesystemen met een groot 6 inch Touch Screen waarop de route, en route- instructies duidelijk zijn af te lezen. De navigatiesystemen zijn eenvoudig in te stellen, en in een handomdraai gebruiksklaar.

Onze navigatiesystemen zijn voorzien van Lifetime Maps wat garandeert dat altijd de meest recente kaarten beschikbaar zijn.

De navigatiesystemen worden compleet geleverd met opbergtas, zuignaphouder, USB kabel, auto-oplader en netstroom oplader.

 

Hoewel wij voldoende systemen in beschikbaar hebben adviseren wij, om teleurstelling te voorkomen, het gewenste navigatiesysteem tijdig ( 2-3 weken voor reisdatum) te reserveren.