Privacy Beleid

 

NAVIGATIE-HUREN.NL respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor, dat de persoonlijke gegevens die ons worden verschaft altijd vertrouwelijk worden behandeld.

Wij gebruiken de verstrekte gegevens alleen om de diensten, waarom gevraagd is, te kunnen verrichten. Bij reservering wordt naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mail adres verzameld om de bestelling af te kunnen handelen.
Wij zullen persoonlijke gegevens zonder toestemming niet ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat in ons wordt gesteld en zullen alles in het werk stellen om persoonlijke gegevens te beschermen. De persoonlijke gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor ze aan ons heeft zijn toevertrouwd. Een e-mail aan ons met een verzoek daartoe is voldoende om uw gegevens uit ons bestand te doen verdwijnen.
NAVIGATIE-HUREN.NL maakt gebruik van cookies en andere technologieën om het online-gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe de site wordt gebruikt, zodat wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten kunnen verbeteren.
Bij een bezoek aan onze website of bij gebruik van sommige van onze producten slaan de servers automatisch informatie op, zoals URL, IP-adres, browsertype en browsertaal, evenals datum en tijd van het bezoek.
Als u het gebruik van cookies wilt uitschakelen, kunt u dit doen via uw browser.
Hebt u suggesties, klachten of vragen over ons Privacy-beleid? Stuur een e-mail naar: info@navigatie-huren.nl