Reserveren

Online reserveren bij NAVIGATIE-HUREN.NL

Een navigatiesysteem bij NAVIGATIE-HUREN.NL reserveren kan alleen via deze website.

Reserveren bij NAVIGATIE-HUREN.NL is heel eenvoudig. In vier stappen doorloop je het boekingsproces.

Stap 1:

Ga naar de productpagina van het navigatiesysteem dat je wilt huren.

Stap 2:

Selecteer de gewenste huurperiode, de minimale huurperiode is 7 dagen, en klik vervolgens op “Huren”. In het winkelmandje zie je een overzicht van je boeking. Hier kun je eventueel de boeking aanpassen.

Stap 3:

Ben je klaar met boeken? Klik dan op "Doorgaan naar kassa". Indien je voor het eerst bestelt bij NAVIGATIE-HUREN.NL vul je jouw gegevens in en kies je een wachtwoord.

Bewaar deze gegevens goed, ze kunnen van pas komen bij het volgen van je bestelling. Ben je al klant bij NAVIGATIE-HUREN.NL? Log dan eenvoudig in met je e-mail adres en wachtwoord. Vervolgens kun je kiezen of je jouw bestelling op het opgegeven adres, of op een ander adres wilt laten bezorgen. Ook afhalen bij een PostNL afhaalpunt behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast is het mogelijk om je navigatiesysteem af te halen in Alphen aan den Rijn.

Stap 4:

Na acceptatie van de Algemene Voorwaarden klik je op de knop "Bestelling plaatsen". Je wordt nu doorverwezen naar de beveiligde pagina van de geselecteerde bank.

Je kunt bij NAVIGATIE-HUREN.NL middels Ideal betalen. Daarna kom je terug op de website.

LET OP! Het is belangrijk om na de betaling de procedure af te maken; klik dus na betaling op het knopje "naar de webshop" (of een vergelijkbare tekst) binnen de online bankieren omgeving. Als dat niet gedaan wordt dan wordt de betaling niet bij ons teruggemeld. We kunnen de bestelling pas in behandeling nemen als het bedrag op onze rekening te zien is.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je order ontvang je direct per e-mail een orderbevestiging/ factuur. Wij raden je aan om alle gegevens te controleren. Mocht je nog wijzigingen door willen voeren, neem dan contact met ons op.

Geen orderbevestiging/ factuur ontvangen?

Indien je geen orderbevestiging/ factuur hebt ontvangen kan dat de volgende oorzaken hebben.

    - De betaling is niet uitgevoerd
    - Het e-mail adres dat tijdens de boeking is ingevoerd is niet correct.
    - De orderbevestiging/ factuur is terecht gekomen in de ongewenste e-mail map (spam).
    - De mailbox is vol.

Neem contact met ons op als je geen orderbevestiging/ factuur hebt ontvangen, dit kan via e-mail: info@navigatie-huren.nl, of telefonisch 0623600359
Door de schaal van onze activiteiten zijn wij niet altijd direct telefonisch bereikbaar, wij vragen hiervoor je begrip.