Bezorgen & retourneren

 

NAVIGATIE-HUREN.NL verzend je bestelling met PostNL, bezorgen inclusief retourneren vanaf € 15,00

Je ontvangt een track & trace e-mail met het verwachte bezorgmoment van je pakketje. In de e-mail ontvang je tevens een link waarmee je de retourzending aanmeld. Print het retouretiket, plak het etiket op het retour te zenden pakket en lever het in bij een PostNL punt naar keuze.

LET OP!! Open pas na terugkomst van je vakantie de link om het retouretiket te printen. Eerder openen van de link heeft tot gevolg dat het retouretiket niet meer bruikbaar is voor de retourzending

Overdag niet thuis en liever het pakket op een ander adres laten afleveren? Dat is geen enkel probleem! In het bestelproces kun je elk gewenst afleveradres invullen.

 

PakjeGemak 

Je hoeft niet meer thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Via PostNL afhaalpunt kun je eenvoudig het gewenste afhaalpunt selecteren en daar de bestelling afhalen.

Afhalen 

Als je dat bij de reservering hebt opgegeven kun je het navigatiesysteem op de eerste dag van de ingegeven reserveringsperiode ophalen bij onze afhaallocatie.

Easy Unit Storage Center, Chr. Huijgensweg 6, 2408AJ Alphen aan den Rijn; Openingstijden ma-vr 8:30-17:00 za 9:00-12:30 uur.
Bij de afhaallocatie kun je alleen je bestelling afhalen, men verstrekt verder geen informatie.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je order ontvang je direct per e-mail een factuur/ orderbevestiging. Wij raden je aan om alle gegevens te controleren. Mocht je nog wijzigingen door willen voeren, neem dan contact met ons op.

Retourneren

Afhankelijk van je keuze bij reservering kun je het navigatiesysteem retourneren door het :

In te leveren bij het Easy Unit Storage Center, Chr. Huijgensweg 6, 2408AJ Alphen aan den Rijn, of het navigatiesysteem te retourneren via PostNL.

AFSPRAAK=AFSPRAAK: wij zorgen dat je het navigatiesysteem uiterlijk op de eerste dag van de reservering ontvangt, jij zorgt er voor dat het navigatiesysteem op de laatste gereserveerde dag ofwel wordt ingeleverd bij het Easy Unit Storage Center te Alphen aan den Rijn, of bij een PostNL punt naar keuze!

Bij overschrijding van de huurperiode kunnen extra huurdagen in rekening worden gebracht, welke worden verrekend met de borg.

Om het retourproces zo eenvoudig mogelijk te houden kan de doos waarin de gehuurde producten zijn geleverd ook gebruikt worden voor de retourzending.