Australië & Nieuw Zeeland Adventure

Australië & Nieuw Zeeland Adventure

Het Australië & Nieuw Zeeland "Adventure" voordeelpakket is, naast de TomTom 610 uitgerust met de Nikon Pro Staff 5 verrekijker welke bij uitstek geschikt is voor het observeren van dieren.

Het Australië & Nieuw Zeeland "Adventure" voordeelpakket wordt geleverd met een TomTom 610, een verrekijker Nikon Pro Staff en 2 reisstekkers.

1 Dag: € 3,00  
€ 0,00
Prijs
1 Dag: € 3,00  

Kies eerst uw reserveringsdatum

Van
Aan

Productbeschrijving

Details

Met de TomTom 610 weet je onderweg altijd waar je bent en waar je naar toe moet. Dankzij de Lifetime maps is je gehuurde TomTom 610 altijd voorzien van een up-to-date kaart, en het grote 6 inch scherm is heel gemakkelijk af te lezen.

Huur je een TomTom 610 bij NAVIGATIE-HUREN.NL, dan ontvang je een up-to-date navigatiesysteem in een handige opbergtas, met zuignaphouder voor eenvoudige en stevige bevestiging, een USB-kabel, een auto oplader en een netwerk adapter.

Waarom zou je er één kopen als je ook kunt huren?!


Kenmerken TomTom 60

• Groot & helder 6” touchscreen

• Altijd up-to-date dankzij Lifetime maps

• Tap & Go, tik op de kaart en je kunt vertrekken

• Routebalk met alle essentiele informatie in één oogopslag

• Inclusief opbergtas, zuignaphouder, USB-kabel, auto oplader en netwerk adapter

 

Hoe werkt het?

1. Kies de datum

Kies hierboven de datum dat je de TomTom 60 wilt ontvangen en de datum waarop je de TomTom 61 terug gaat sturen. Kloppen de datums? Klik dan op “huren”.

2. Online huren

Vul je gegevens in, en kies of je het navigatiesysteem komt ophalen, of via PostNL wilt ontvangen. Afhalen in Alphen aan den Rijn is gratis. Je vindt hier meer informatie over het afhalen & bezorgen.

3. Veilig betalen & borg

Reken via één van de beveiligde betalingsmethoden af. Je betaalt voor iedere bestelling € 100,- borg. Dit bedrag wordt uiterlijk 3 dagen na het in goede orde ontvangen van het navigatiesysteem door ons teruggestort. Je vindt hier meer informatie over betalen en borg.

4. Op reis!

Geniet van je vakantie!

5. Retourneren Na thuiskomst kun je het navigatiesysteem op verschillende manieren aan ons retourneren. Allereerst kun je het systeem afgeven in Alphen aan den Rijn. Je kunt er ook bij het bestellen al, direct voor kiezen om het navigatiesysteem via PostNL te retourneren. Je ontvangt dan bij je bestelling een retourlink waarmee je het navigatiesysteem kunt retourneren. Je vindt hier meer informatie over het afhalen & bezorgen. Uiterlijk 3 dagen nadat wij het systeem in goede orde hebben ontvangen storten wij de € 100,- borg terug. Je vindt hier meer informatie over betalen en borg.


Lifetime Maps

Wanneer je bij NAVIGATIE-HUREN.NL een navigatiesysteem huurt ben je verzekerd van een up-to-date kaart. Al onze navigatiesystemen zijn voorzien van Lifetime maps en worden minstens 4x per jaar geupdate. Daarmee ben je dus altijd zeker van de juiste kaarten. Een fijn gevoel, zeker in het buitenland.

Extra informatie

Extra informatie

Dekking landen

Gedetailleerde dekking

• Australië
• Nieuw-Zeeland

Wegendekking

• Australië: meer dan 1.2 miljoen km / meer dan 736.351 mijl
• Nieuw Zeeland: meer dan 117.571 km / meer dan 73.055 mijl

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: